فندق سرشار از ویتامین B6 است و مصرف آن در سلامت عضلات نقش مهمی دارد.
فندق سرشار از ویتامین های گروه B و E است. هر ۱۰۰گرم فندق ۶۵۰ کالری انرژی دارد و منبع غنی از ویتامینE است. ویتامین E یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که از بروز بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند و مانع ایجاد پلاک در رگ های خونی می شود.
هر ۱۰۰گرم فندق ۶۳ درصدچربی و حدود ۱۴ درصد پروتئین دارد، مقدار مناسبی فسفر نیز داردکه در تولید انرژی نقش مهمی ایفا می کند.
فندق پتاسیم و کلسیم مناسبی داردکه از بروز فشار خون پیشگیری می کند؛ به طوری که هر ۱۰۰گرم فندق ۱۴۰ میلی گرم کلسیم دارد. در فندق آهن مناسبی وجود داردو برای کسانی که دچار کم خونی هستند ، مفید است. فندق سرشار از منگنز است و همچنین اسید های چرب غیر اشباع و ویتامین B6 فراوانی دارد که در سلامت عضلات موثر است و از بیماریهای قلبی-عروقی پیشگیری می کند.
کودکانی که لاغر هستند می توانند از فندق به عنوان میان وعده استفاده کنند.