ترکیبات مهم موجود در چای سبز، شامل ترکیبات پلی فنولیک می باشدکه کاتچین نامیده شده است.اپیگالو کاتچین گالات که فراوان ترین نوع کاتچین موجود در چای سبز است تصور می شود مسئول بسیاری از تاثیرات درمانی مفید در چای سبز میباشد. گزارش های متعددی نشان داده اند که مصرف روزانه کاتچین می تواند باعث کاهش چربی بدن ، کاهش در اندازه دور کمر و کنترل چاقی شود. اگرشخص همراه با انجام تمرینات هوازی به خوردن چای سبز اقدام نماید کاهش وزن بیشتری داشته و زودتر به وزن ایده ال خود میرسد.
نحوه مصرف روزانه:
بهترین طریقه مصرف چای سبز ،خوردن آن یک ساعت بعد از غذا میباشد.این چای احتیاجی به دم کردن روی حرارت ندارد.به اندازه یک قاشق مرباخوری از چای را در یک لیوان آب جوش ریخته درب آن را گذاشت و بعد از گذشت ۶ الی۸ دقیقه آن رانوش جان کنید.
ارسال کننده: رضوان چمی